Zumba är ett roligt sätt att träna där de latinska rytmerna står i fokus. Du lär dig grundstegen till ett flertal latinamerikanska dansstilar. Vi dansar till bland annat: Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, Samba mm.

Zumba kombinerar fitness och dans. Det är lätt att följa med, inga förkunskaper krävs

Känd som Zumba "Pool Party" Aqua Zumba ger en ny innebörd till idén om ett uppfriskande träningspass. Stänk, stretching, vridning, ensskrika, skrattar, tutande och hojtade ofta hörtunder en Aqua Zumba klass.

Integrera Zumbaformeln och filosofi med traditionell vattengympa discipliner, förenar Aqua Zumba ihop allt till en säker, utmanande, vattenbaserad träning som är hjärt-conditioning, Body-toning, och mest av allt, spännande beyond belief.

Avsedda uteslutande för barn (åldrarna 4-12) ,Zumbatomic klasser rockin, hög energifitness-partier packad med specielltkoreograferad, barnvänliga rutiner och all musikälskar barn, som hip-hop, reggaeton, cumbia och mer. Föräldrar älskar Zumbatomic på grund av de effekter det har på barn, att öka fokus och självförtroende, öka ämnesomsättningen och förbättra samordningen. Zumbatomic rundor utmål familj kondition genom att ge föräldrarna en stor anledning att gå till gymmet - för sig själva, för sina barn, för en helt rolig familj upplevelse.